Alte știri

Europarlamentar român: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ajutorul lui Renato Usatîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Europarlamentarul român Rareș Bogdan (PNL) a declarat duminică seara la o televiziune din România că victoria Maiei Sandu i se datorează inclusiv lui Renato Usatîi, despre care a afirmat că a suferit o „transformare uluitoare”.

“Dacă nu ar fi fost Renato Usatîi să dea cele 17% pe care le-a obținut în primul tur către Maia Sandu, era extrem de greu. Faptul că Renato Usatîi a făcut alături de Maia Sandu, chiar de Andrei Năstase, campanie împotriva lui Dodon și și-a îndemnat alegătorii să o voteze pe Maia Sandu a contat extrem de mult”, a spus Rareș Bogdan, citat de www.g4media.ro.

Europarlamentarul a mai spus, cu referire la Renato Usatîi, că alegerile prezidențiale din Republica Moldova nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ca un om să și facă… pur și simplu să se dea peste cap și să sufere o transformare uluitoare la care nimeni nu spera, “și trebuie spus acest lucru, pentru că sunteți jurnaliști, și eu sunt fost jurnalist și trebuie să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă pe unii îi va deranja”.

FOTO // Renato Usatîi a venit să o felicite pe Maia Sandu. Politicianul are cu el și un buchet de trandafiri galbeni

loading...

Comments are closed.