Politică

Ex-deputat ACUM: Mai mulți funcționari sunt puși să adere la PAS dacă vor acceadă în funcții sau să-și păstreze fotoliile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renumitele filtre de integritate şi meritocrație trâmbițate de Maia Grigorievna şi PAS ca simbol al „vremurilor bune” s-au prăbuşit lamentabil, declară Octavian Țîcu, ex-deputat ales pe listele Blocului electoral ACUM.

Potrivit fostului ales al poporului, mai mulți funcționari sunt impuși să adere la PAS, pentru a accede sau a rămâne în funcții prin ministere.

“Unicul criteriu de a accede sau a rămâne în funcții prin ministere, agenții şi instituțiile statului este calitatea de membru PAS.

În unele ministere situația frizează ridicolul, unii funcționari şi şefi de direcții depunând cererea de aderare la PAS cu data dinaintea alegerilor din 11 iulie. Mai ridicol că aceste cereri au fost acceptate.

Culmea acestei nebunii sunt cazurile unor funcționari care din dorința de a rămâne la conducere au trecut „filtrele” tuturor partidelor de la guvernare: PCRM, PLDM, PDM, PSRM…şi PAS”, a declarat Țîcu.

loading...

Comments are closed.