Alte știri

Ex-premier: Fugiți de banii murdari ai lui Plahotniuc, Șor și Candu! Au să-și șteargă fundul cu voi, dacă nu podeaua de la Penitenciarul nr. 13

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-premierul Ion Sturza îndeamnă unii politicieni moldoveni să nu accepte banii murdari ai oligarhului Vlad Plahotniuc și ai lui Ilan Șor. Într-o postare pe Facebook, Sturza spune că cei doi, dar și oamenii din anturajul lor sunt lipsiți de principii și valori.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“Disperatul Plaha și Șor dau bani grei câtorva nemernici care brusc s-au trezit cu „principii și valori”. Candu, Tauber și valorile?! Cât cinism… Și asta se întâmplă în cea mai săracă țară din Europa! Moldoveni, la sigur, vă meritați soarta… Ultimul îndemn: fugiți de banii murdari ai lui Plahotniuc, Șor și Candu! Nu au ei nimic sfânt. Au să-și șteargă fundul cu voi, dacă nu podeaua de la Penitenciarul nr. 13”, scrie Ion Sturza.

Amintim că până în prezent în presă s-au vehiculat diferite sume de bani, care le-ar fi fost oferite mai multor deputați transfugi din Partidul Democrat. Acestea variază de la 350 de mii de euro până la 1,2 mln de dolari.

Citește și: Precizările TV8 referitor la altercațiile dintre Novac și Popșoi din cadrul emisiunii Cutia Neagră

loading...

Comments are closed.