EXCLUSIV // Bătăușii care s-au încăierat cu Maxim Moroșan sunt oamenii din echipa lui Nicolae Grigorișin

Consilierul municipal Bălți, Maxim Moroșan a primit 30 de zile de arest, după bătaia recentă din capitala nordului. Pe lângă consilierul municipal socialist, au fost plasați în arest un fostul consilier socialist, Dmitrii Galagoț, dar și alte două persoane, cu care aceștia s-au bătut. Alți doi bărbați au părăsit țara.

Redacția Telegraph.md a intrat în posesia mai multor informații despre persoanele, care s-au bătut cu Maxim Moroșan. Surse din cadrul instituțiilor de drept spun că toți cei patru ar face parte din echipa lui Nicolae Grigorișin, iar la alegerile locale generale din toamna anului trecut, au lucrat activ pentru Partidul Schimbării al lui Ștefan Gligor, la care Nicolae Grigorișin era cap de listă.

În această imagine sunt prezenți 3 din 4 implicați în bătaia de la Bălți. Încercuiți în rândul de sus în imaginea cu Nicolae Grigorișin sunt Andrei Danila și Dmitrii Șubernețchi – Brînză. Mai jos, la fel încercuit este Nicolae Eremciuc.

În campania electorală toți au fost activi implicați în susținerea echipei Partidului Schimbării, în schimbul unor promisiuni din partea lui „Колясик” (așa cum e cunoscut Nicolae Grigorișin în Bălți).

Nici Nicolae Grigorișin și nici președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, nu s-au pronunțat până la această oră pe cazul bătăiei de la Bălți. Amintim că atât Maxim Moroșan, cât și PSRM-ul din care face parte, cred că acest conflict a fost provocat de fostul primar al m. Bălți Renato Usatîi, dar și actualul primar al municipiului, Alexandr Petkov.

La rândul său, Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, a acuzat socialiștii că ar fi „un partid de mincinoși”. “Orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi. Așa a fost și în cazul implicării lui în contrabandă cu droguri, în cazul interzicerii intrării în România, dar și în alte cazuri. Nu înțelegem de ce se miră Dodon odată ce a acceptat să-l facă lider al PSRM la Bălți pe unul dintre soldații lui Karamalak (Bulgaru). El trebuia să înțeleagă că astfel de acțiuni reprezintă modul lor de viață”, se spune în comunicatul acestei formațiuni.

Total
0
Shares
Total
0
Share