EXCLUSIV: Constantin Codreanu va fi candidatul Partidului Unității Naționale pentru Primăria Capitalei

pun, Constantin Codreanu va fi candidatul Partidului Unității Naționale pentru Primăria Capitalei, alegeri 20 mai
 

Constantin Codreanu, deputat din partea Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul României și prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale din Republica Moldova, va candida pentru fucția de primar al municipiului Chișinău. Informația a fost confirmată pentru TIMPUL de surse demne de încredere.

Anunțul oficial va fi făcut astăzi, începând cu ora 16:00, de către fostul președinte al României, Traian Băsescu, se menționează într-un comunicat de presă emis de PUN. Reprezentanții formațiunii nu au confirmat informația, dar nici nu au infirmat-o, menționând că poziția oficială va fi expusă la conferința de presa.

Constantin Codreanu este un lider unionist din R. Moldova care luptă pentru reîntregirea României. În 2002, a ieșit pe baricade pentru românism la protestele anti-comuniste care au avut loc la Chișinău, numărându-se printre rezidenții unui orășel de corturi, numit Orășelul Libertății. Apoi, a ajuns printre liderii Mișcării Unioniste de pe ambele maluri ale Prutului și a stat la baza mai multor acțiuni care au dus la creșterea procentului unioniștilor din Basarabia de la 2% la 35%.

Total
0
Shares
Total
0
Share