Politic

EXCLUSIV: Constantin Codreanu va fi candidatul Partidului Unității Naționale pentru Primăria Capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Constantin Codreanu, deputat din partea Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul României și prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale din Republica Moldova, va candida pentru fucția de primar al municipiului Chișinău. Informația a fost confirmată pentru TIMPUL de surse demne de încredere.

Anunțul oficial va fi făcut astăzi, începând cu ora 16:00, de către fostul președinte al României, Traian Băsescu, se menționează într-un comunicat de presă emis de PUN. Reprezentanții formațiunii nu au confirmat informația, dar nici nu au infirmat-o, menționând că poziția oficială va fi expusă la conferința de presa.

Constantin Codreanu este un lider unionist din R. Moldova care luptă pentru reîntregirea României. În 2002, a ieșit pe baricade pentru românism la protestele anti-comuniste care au avut loc la Chișinău, numărându-se printre rezidenții unui orășel de corturi, numit Orășelul Libertății. Apoi, a ajuns printre liderii Mișcării Unioniste de pe ambele maluri ale Prutului și a stat la baza mai multor acțiuni care au dus la creșterea procentului unioniștilor din Basarabia de la 2% la 35%.

loading...

Comments are closed.