Alte știri

EXCLUSIV // Crimă la Criuleni: Un bărbat și-a strangulat concubina și abia peste două zile a anunțat poliția

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se întâmplă în satul Ciopleni din raionul Criuleni. Un bărbat în vârstă de 77 de ani a sunat astăzi la poliție și a mărturisit că acum două zile și-ar fi omorât soția în vârstă de 61 de ani, transmite Telegraph.md

Îndreptându-se la fața locului, oamenii legii au găsit bărbatul, care s-a dovedit a fi originar din Chișinău, iar la Ciopleni locuia la gazdă la un alt bărbat care ar fi fost de mai multe ori condamnat, anterior.

Potrivit poliției, crima a fost comisă noaptea, în urma unui conflict. Cearta s-a sfîrșit repede, bărbatul strangulându-și concubina, care era originară din Ghidighici și cu care locuiau împreună de aproximativ trei ani.

Astăzi, bărbatul a mers în ospeție la bărbatul ce-i dădea în chirie casa, cu care sunt și vecini. Au băut împreună și i-a povestit despre crimă. Cel din urmă la alungat pe făptaș din curtea sa, iar bănuitul a luat o piatră și i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, lăsându-l să zacă jos.

Abea după asta, a fost anunțată poliția, care cercetează cazul la moment și urmează să stabilească toate circumstanțele.

 

loading...

Comments are closed.