Exclusiv! Iată cu ce se va ocupa Anișoara Loghin după ce a renunțat să mai prezinte știrile de la ProTV!

Anisoara Loghin, O seara Perfecta, ProTv, Rodica Cioranica, Dorin Chirtoaca
Captură imagine: ProTv
 

Focoasa blondă, Anișoara Loghin, se pare că începe anul nou cu o nouă activitate. După ce a anunțat acum câteva săptămână că nu va mai prezenta știrile ProTV, Anișoara Loghin tot în această televiziune s-a regăsit. Jurnalista a apărut recent într-un teaser de câteva secunde măsurând o rochie de seară, ceea ce ne duce la gândul că anumea ea îi va lua locul Rodicăi Ciorănică și va prezenta emisiunea “O seară perfectă”.

Amintim că Rodica Ciorănică a anunțat că s-a lăsat de televiziune la finele lui 2017 și început anul 2018 cu noi activități.

„Pentru că am avut un an și frumos, da ar și nemaipomenit de complicat, mă întrebam zilele trecute ce iau cu mine în 2018 și ce las în urmă… Se întâmplă să trec în noul an fără O Seară Perfectă. Au fost ani minunați, dar, ca să poți merge înainte, uneori, ești nevoit să renunți la ceva. Nu putem face tot ce ne place, din păcate. Conștient sau nu, păstrăm doar ceea ce ni se potrivește cu adevărat. M-am bucurat zilnic de colegi pe care îi iubesc și de invitați de care m-am atașat chiar. Prețul a fost unul mare: mi-am ignorat familia, copilul, prietenii și pasiunile. Poate că vom mai scrie vreo pagină împreună cu PRO TV. Deocamdată, în 2018 iau cu mine altceva… o bucurie mare de libertate, proiectele vechi pe care trebuie să le dezvolt și câteva proiecte noi care abia așteaptă să fie lansate. Să aveți parte de un an perfect! :)”, a scris jurnalista pe Facebook.

Anișoara Loghin și-a început cariera la ProTV în 2010, în calitate de reporter. Pe parcursul câtorva ani, a fost reporter pe domeniile politic și economic. În 2012, Anișoara Loghin a devenit prezentatoare de știri, iar primele jurnale au fost cele de la ora 22.30, după care a început să prezinte jurnalul de la ora 17:00. Din toamna acestui an a prezentat și știrile de la ora 13:30.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share