Politic

EXCLUSIV // Scandal în ”echipa” PAS de la Sângerei: Bodyguardul Maiei Sandu promovează politici proaste. Există riscul ruperii OT

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scandal în ”echipa” Organizației Teritoriale a Partidului Acțiune și Solidaritate din Sângerei, după ce deputatul Gheorghe Ichim, liderul organizației locale, numit și bodyguardul Maiei Sandu, a încercat să-și promoveze propriile interese, existând riscul iminent de rupere a organizației teritoriale a PAS, ne-a transmis o persoană care a participat la ședința PAS Sângerei, care a avut loc în seara zilei de luni, 11 aprilie 2022.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Aseară a avut loc ședința Biroului OT PAS Sângerei privind organizarea Conferinței raionale pentru data de 17 aprilie. După ședință, câțiva primari au plecat indignați și există riscul ruperii organizației din cauza politicilor proaste promovate de ”bodyguard” și accidental deputat Gheorghe Ichim”, ne-a spus un membru al PAS.

”De când este deputat a devenit ”reșală” și ”smotreașii” în Sângerei. El singur decide promovarea în funcții. Șef al Inspectoratului de Poliție a fost numit Mihail Banaru, activitatea căruia este dubioasă și criticată în tot Sângereiul (citiți aici). Mai mult, la ASP Sângerei a fost numit Hurs Serghei, un mancurt care a finanțat PDM-ul și gruparea lui Vlad Plahotniuc”, a mai spus sursa citată, acesta continuând lista de persoane din anturajul lui Gheorghe Ichim, care au fost numite în funcții destul de importante.

”La Oficiul teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat a fost numit consăteanul său din Copăceni,  Vladimir Rusu, iar în calitate de șef-adjunct, responsabil de Sîngerei, a fost numit Cainarean Cristian (născut în anul 1993), un tânăr despre care se spune că nu are studii juridice.  Cainarean umblă ca un cățeluș docil din urma lui Ichim când vine în Sângerei. Acest Cainareain a fost președintele tineretului PDM din Sângerie.

La ANSA Sângerei a reușit să-l bage în spital, cu infarct, pe șeful Holban, după ce a decis să-l cheme la oficiul PAS Sângerei și l-a făcut cu ou și oțet și i-a cerut demisia forțată. Omul peste doua ore a ajuns în spital, iar acum stă în cărucior cu rotile.

Mai mult, Ichim dă indicații abuzive procurorului raionului pe cine să deschidă dosare. Cazul Mutruc, șeful Ecologie Sângerei, care îl șantajează să plece din funcție.

@samiisamii40♬ оригинальный звук – Victor

Ascultați și minunați-vă cum discută Comisarul, care trebuie sa fie un model de ofițer cu demnitate și angajat în slujba cetățenilor și a respectării Legii si Ordinii Publice. Regretabil și Condamnabil. Se cere o demisie de onoare, pentru a nu compromite Guvernarea PAS, autoritatea și demnitatea IP Sângerei și a corpului de polițiști profesioniști. La demisie, dl comisar sîă-l ia cu el și pe pe Vasile Petrov. Vrem Vremuri BUNE cu Oameni INTEGRI și BUNI”, ne-a mai spus sursa din interiorul PAS.

@samiisamii40♬ оригинальный звук – Victor

Deoarece pe pagina web a Parlamentului nu sunt publicate contactele deputaților, îl anunțăm pe deputatul Gheorghe Ichim, numit și bodyguardul Maiei Sandu, că poate expedia o replică pe adresa electronică a redacției noastre. Totodată, solicităm Parlamentului să lanseze un instrument care ar permite presei să intre în contact cu aleșii poporului.

loading...

Comments are closed.