Lifestyle

Există păcănele cu 100% RTP?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă nu știai ce este RTP-ul, această valoare este de cele mai multe ori exprimată în forme procentuale și ne spune exact care este cantitatea de bani pe care slotul o înapoiază jucătorilor pe termen lung. Dacă vezi un slot cu 99% RTP, atunci vei știi că el returnează 99% din banii ce au fost investiți în el. Dacă vezi 50%, ar trebui să nu pariezi niciodată acolo. Dar există sloturi care oferă 100% RTP? Această informație o vom afla în articolul de astăzi.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Lumea fascinantă a sloturilor

Sloturile și jocurile digitale din categoria lor sunt niște forme de divertisment foarte bine gândite și foarte bine puse la punct. Cele mai mari companii care produc astfel de sloturi fac foarte mulți bani anual doar din vânzarea noilor sloturi. Există jocuri EGT care au avut atât de mult succes încât au adus companiilor milioane de dolari încasări. De ce au atât de mult succes? Pentru că sloturile sunt cele mai simple jocuri de noroc din câte există. Atât în mediul online, cât și în mediul offline, păcănelele vor avea mereu succes pentru că nu trebuie să depui aproape niciun efort pentru a le juca.

Vei observa că într-un cazino, jocurile care sunt cele mai multe la număr sunt mereu sloturile. Un cazino fizic poate avea 10 mese de Blackjack și 500 de păcănele, iar noi nu credem că este nimic greșit la acest lucru. Până la urmă, ele sunt distractive, oferă o experiență de joc destul de plăcută și sunt extrem de profitabile pentru cazinourile care le găzduiesc. Mitul slotului perfect pare imposibil dacă te gândești că la un asemenea procent, cazinoul nu ar câștiga nimic de pe urma lui.

RTP-ul este important pentru jucătorii de sloturi

RTP-ul este foarte important pentru jucătorii care aleg să joace la sloturi pentru că le oferă informații foarte importante despre rezultatele pe care le vor avea în sesiunea lor de joc. Ce înseamnă RTP mai exact? Îți arată cât de puternic este slotul când vine vorba de plățile pe care le poate face. Adică vei știi exact dacă poți avea încredere într-un slot sau dacă este potrivit pentru tine și pentru stilul tău de joc. Atunci când alegi un slot, trebuie să ții cont și de RTP, dar și de frecvența plăților.

Un jucător care nu are foarte multă răbdare ar vrea să vadă mereu cum vin câștiguri foarte des, iar acesta va fi mai atras de sloturile cu frecvența mare a plăților. Poate că RTP-ul nu contează la început, dar după câteva sesiuni în care nu este profitabil, va ajunge să joace și la sloturi cu plăți puține, dar suficient de mari încât să îl pună în profit.

Alegerea celui mai bun RTP

Ofertele de sloturi sunt atât de mari încât este foarte dificil să găsești un joc de slot care să îți placă atât de mult, dar să aibă și un RTP demn de încercat. Poate că nu sună prea bine, dar majoritatea sloturilor populare și care sunt jucate de către toți jucătorii sunt cele care nu plătesc foarte bine. Celebrele sloturi Megaways se laudă cu zeci de mii de linii de plată, dar realitatea ne arată că există foarte puține cazuri în care jucătorii chiar au dezlănțuit toate liniile de plată dintr-un slot Megaways, mai mult decât atât, RTP-ul din sloturile Megaways sunt de cele mai multe ori mai mici decât sloturile care au dovedit că RTP-ul este de cele mai multe ori destul de mare.

Așadar, cum îți alegi cel mai bun RTP sau mai bine zis, de unde știi care este RTP-ul slotului pe care urmează să îl joci? Aceste informații nu vor fi niciodată disponibile pe website-ul cazinoului pentru că informațiile de genul acesta nu sunt niciodată favorabile pentru profitul cazinoului. Doar o simplă căutare pe Google îți va oferi toate informațiile legate de RTP de care ai nevoie.

99% e alegerea cea mai bună

Până când se va încumeta un producător să scoată pe piață un slot de 100% RTP, rămânem la cele de 99% care în prezent, sunt cea mai bună decizie pe care o poți lua dacă chiar îți dorești să intri în cazino și să rotești niște tamburi. Totuși, nu trebuie să fii dezamăgit. 99% nu este deloc o cifră care sunt foarte rău. Dacă ai puțin noroc, vei reuși să găsești un slot care îți și place foarte mult, dar care îți va oferi în schimb câteva câștiguri care să nu te lase să fii în pierdere.

Concluzie

Așa am ajuns și la concluzia acestui articol în care îți vom spune că ceea ce trebuie să faci pentru a nu pierde bani la sloturi este să depui un minim de efort pentru a găsi jocurile care merită jucate. Data viitoare când te aventurezi într-o sesiune de rotiri, gândește-te că vrei să pleci cu bani mai mulți și nu mai puțini.

loading...

Comments are closed.