Alte știri

EXPERT: Cavcaliuc, persecutat după dezvăluirile făcute despre candidații PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc a fost presat pentru o serie de dezvăluiri despre candidații la funcția de deputat. Acest lucru a fost afirmat de analistul politic Corneliu Ciurea într-o emisiune de la TV8.

„Cavcaliuc a făcut ceea ce trebuie, sper că vor avea loc și alte dezvăluiri. Anume de aceea l-au presat”, a declarat expertul politic, Corneliu Ciurea.

În cadrul aceleași emisiuni s-a discutat și un alt scandal și anume faptul că un alt candidat la funcția de deputat de pe lista PAS, Alexandru Catan, a părăsit lista electorală după ce au apărut informații despre implicarea sa în contrabanda cu alcool.

Mai mult, Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, a declarat în timpul emisiunii că „dacă deja sunt doi candidați PAS care se retrag, înseamnă că sunt vinovați.”

Și candidatul Platformei DA, Vasile Năstase, este sigur că, dacă informațiile despre candidații PAS ar fi false, nu ar părăsi listele electorale cu atâta ușurință.

În același timp, Vasile Năstase, spune că dacă cei învinuiți ar fi siguri de ceea că nu poartă nici o vină ar ataca în instanță pe cei ce îi învinuiesc.

Susținătorul PAS Viorel Cibotaru a fost unicul ce le-a luat apărarea candidaților PAS cu o reputație dubioasă. El nu vede nicio problemă în faptul că PAS este din ce în ce mai prezent în scandaluri.

Amintim că după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că un candidat de pe lista unui partid aflat în cursa electorală a fi fost prins cu droguri pe Aerorportul Chișinău, jurnalista Nata Albot a anunțat că se retrage din cursa electorală. Iar ieri încă un candidat PAS s-a retras de pe lista formațiunii. Este vorba despre Alexandru Catan, despre care presa a scris recent că ar fi implicat în contrabandă cu alcool în proporții mari.

loading...

Comments are closed.