Expertul Dionis Cenușă: Obsesia Maiei Sandu cu “statul capturat”, e ca și fabula cu „vine lupul”

Dionis Cenușă, Expert Grup

Expertul Dionis Cenușă, membrul Expert Grup, a scris într-o postare pe facebook, că cei din ACUM trebuie să se învețe să facă politică matură și inteligentă.

Membrul Expert Grup, a menționat că „obsesia cu statul capturat nu are limite”. Acesta consideră că de o eventuală cădere a Guvernului Maiei Sandu, ar fi devină doar acei din ACUM, care „au intrat într-o coaliție fără a înțelege, a preveni sau măcar a diminua influența Socialiștilor”.

„Guvernele pică peste tot din varii motive, mai recent a căzut și la București. Acestea pica din cauza incompetenței sau/și a calculelor politice.

După ce strigi în van, de zeci de ori “vine lupul”, îți pierzi credibilitatea și atunci când “lupul” chiar va veni, nimeni nu îți va da crezare. Exact așa se întâmplă și cu statul capturat”. spune Dionis Cenușă.

Expertul le sugerează celor din ACUM că „e timpul de a trece la o politică serioasă. Atât Socialiștii cât și Democrații pot fi înfrânți politic, dacă porți un joc inteligent și fără a speria opinia publica cu apocalipsa.”

Amintim că aseară, Președintele Igor Dodon a spus că-i convins în proporție de 90 la sută că astăzi Guvernul Maiei Sandu cade în urma moțiunii de cenzură pe care o vor înainta PSRM.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share