Lifestyle

Factori importanți pe care jucătorii de la cazinouri fizice nu le iau în considerare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă ai intrat într-un cazino fizic, este imposibil să nu fi trăit un amalgam de senzaţii tari. Intri într-o lume nouă, plină de lumini şi de tentaţii la tot pasul. Jocuri de masă, sloturi multicolore şi dealeri prietenoşi te întâmpină de cum ai intrat în locaţie şi te invită imediat să iei parte la joc.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Este clar că prima senzaţie pe care o ai într-o asemenea locaţie este una de extaz şi alegi în prima fază să te distrezi. Distracţia însă vine cu anumite costuri, pe lângă băuturile consumate remarci rapid că banii alocaţi acestei seri de cazino s-au epuizat rapid.

Este timpul să înveţi din această greşeală şi să combini distracţia cu posibilitatea de a face bani, iar în cel mai rău caz pierderile să fie unele minimale. Sunt câţiva factori importanţi de care începătorii nu ţin seama atunci când intră într-un cazino fizic, factorii pe care îi vei cunoaşte citind rândurile următoare.

Timpul de deplasare

Poți să primești rotiri gratuite fără depunere la mai toate cazinourile din România. Dacă însă intri într-un cazino terestru, vei avea ocazia să guşti la propriu din adrenalina pe care prezenţa sloturilor o induc jucătorilor. Ce ar putea să nu îţi placă aici? Mărimea sloturilor, culorile intense sau jackpoturile impresionante? Toate acestea îţi dau senzaţia că trebuie imediat să alegi un asemenea joc şi să dai cât mai repede primul spin.

Problema care se pune este cât de repede ajungi într-o asemenea locaţie. Dacă locuieşti într-un oraş mare, cazinourile terestre ar trebui să fie la un pas de reşedinţa ta. Dacă te regăseşti într-un oraş mic, atunci problema sta cu totul altfel.  Acestea sunt poziţionate în puncte cheie, de obicei la o distanţă considerabilă de casa ta. Se ridică în acest fel o întrebare, merită să parcurgi o distanţă atât de mare pentru a-ţi satisface dorinţa de joc? Este un calcul pe care majoritatea jucătorilor nu îl fac, dar care se va dovedi că le va afecta performanţa.

Explicaţia este una simplă, timpii alocaţi parcurgerii distanţei pentru a ajunge şi a pleca de la cazino sunt timpi pe care nu îi vei mai putea petrece la jocurile de noroc. Poate că este un lucru benefic, dar de ce să nu te bucuri cât mai mult timp de oferta unei asemenea locaţii?

Adevăratul cost al băuturilor gratis

În cazinourile cu prestanţă, oferirea de băuturi gratis jucătorilor prezenţi în locaţie este deja o banalitate. Ştii că ajungi acolo şi pe lângă jocurile oferite vei avea parte şi de o băutură din partea casei. Ceea ce jucătorii nu realizează este faptul că o băutură gratis este oferită în baza unei strategii bine pusă la punct de către cazino. Pentru tine ca şi jucător este un gest de curtoazie, însă pentru cazino este modalitatea perfectă de a-şi mări încasările.

Cum este posibil acest lucru? Nu îţi imaginezi că un cazino pierde bani oferind sute de băuturi gratis la tot atâtea sute de jucători! Alcoolul are urmări asupra comportamentului tău de jucător şi tocmai acest lucru este urmărit cu consecvenţă de către cazino. Se ştie cu certitudine că un jucător care consumă alcool nu mai ia cele mai bune decizii în ceea ce îl priveşte. Vei trece la suplimentarea bugetului iniţial, vei mări mizele şi vei face cu siguranţă cele mai proaste alegeri în materie de jocuri.

Rezultatul este unul singur, tu pierzi iar cazinoul câştigă! Renunţă deci la a consuma alcool atunci când alegi să joci într-un cazino terestru şi concentrează-te doar la joc. Rezultatele poate că nu vor fi cele aşteptate, dar te vor feri de un faliment precoce şi îţi vor păstra banii în buzunar!

Cât de mult dăunează sloturile bugetului

Fără discuţie, sloturile sunt cele mai îndrăgite jocuri de noroc. Tematicile diverse, coloristica de excepţie şi un game-play interesant le fac atât de atractive pentru jucători. Cu siguranţă că te numeri printre iubitorii de păcănele şi ai dat măcar o dată spin la un asemenea joc. Dacă într-un cazino fizic se găsesc la un moment dat 200 de jucători, peste 50% dintre ei sunt în fata sloturilor. Şi cum majoritatea au ataşate şi câte un jackpot impresionant, atunci ai justificarea pentru care sloturile sunt atât de jucate.

Problema aici este că întotdeauna bugetul cu care intri în cazino. La un joc de masă realizezi rapid cât ai pierdut, la sloturi însă lucrurile se schimbă fundamental. Eşti prins în mirajul jocului şi îţi doreşti cu ardoare să pui mâna pe jackpot-ul acestuia. Măreşti deci miza şi ajungi în scurt timp să mai injectezi bani în aparat. Poate că norocul îţi va surâde şi vei avea parte de câştigul sperat, dar nu miza prea mult pe acest lucru. În cele mai multe cazuri aparatul câştigă şi tu vei ajunge rapid la fundul sacului.

Plăţile de la blackjack

Jocul de blackjack este cel mai îndrăgit joc de masă de către playeri. Regulile sunt simple, pariurile au cote mari şi poţi aplica aici şi strategii consacrate de joc. Într-un cazino terestru este cu siguranţă cel mai ofertant joc de noroc, cedând jucătorilor un RTP mai mare decât cel al sloturilor. Problema este numărul de pachete de cărţi folosite de către dealer. Dacă acestea sunt în număr de 8, marginea de profit a cazinoului va creşte până la valoarea de 0,65%. Poate părea puţin, dar dacă ai în vedere un număr de 100 de jucători, profitul casei este unul semnificativ.

Cel mai sigur pariu la blackjack este acela cu cota de 1:1. Acest lucru înseamnă că pariezi 100 de RON şi în caz de câştig ridici de pe masa 100 RON suplimentari. Poţi miza şi pe pariuri care aduc cote mai mari, dar şansele de reuşită ale acestora sunt unele destul de mici.

Concluzie

Mirajul unui cazino fizic este unul care atrage dintotdeauna jucătorii. Dacă alegi să joci într-o asemenea locaţie alege cu atenţie bugetul alocat jocului se nu consuma prea mult alcool. Şi dacă vrei să ţii bugetul sub control, alege întotdeauna să joci blackjack decât să dai spin la un slot. Dacă vei ţine seama de aceste sfaturi, şansele tale de câştig sunt cu adevărat unele reale. Nu îţi garantăm că vei obţine premiul de vis pe care ţi-l doreşti, dar un singur lucru îţi putem garanta, adrenalină şi distracţie la maxim!

loading...

Comments are closed.