Politic

Fadei Nagacevschi: Începând cu ziua de astăzi sunt membru al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Începând cu ziua de astăzi sunt membru al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei”, a anunțat Fadei Nagacevschi, avocat, ex-ministrul Justiției în Guvernul Chicu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Este pentru prima dată la ai mei 40 ani când decid să ader la un partid.

Sunt convins că anume alături de PDCM, sub conducerea domnului Ion CHICU, un om pragmatic, responsabil, stabil și autentic vom putea construi un stat de drept puternic, respectat, o oază de liniște și pace, unde îți este de mai mare dragul să trăiești – o democrație autentică.

Nimeni, dar nimeni nu este în drept să ne dicteze cum să trăim, decât noi înșine și nimeni nu ne va face ordine la noi acasă decât noi înșine.

Dar noi vrem un stat puternic, consolidat și plin de demnitate. Și asta vom face.

Este o alegere asumată și sunt sigur de rezultat.

Pe această cale aduc sincere mulțumiri, domnului Președinte al PDCM, Ion CHICU pentru acceptarea subsemnatului în calitate de membru al partidului”, a declarat Nagacevschi.

Amintim că fostul ministru al Justiției a activat și în funcția de vice-primar al mun. Chișinău, dar a plecat din funcției în baza cererii de demisie. În timpul unui interviu pentru N4, acesta a spus că nu este compatibil cu Ion Ceban, actualul primar al mun. Chișinău, iar din acest motiv a decis să părăsească echipa.

loading...

Comments are closed.