FC Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Suarez! Catalanii sunt dispuși să ofere 200 de milioane de euro

FOTBAL, FC Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Suarez, harry kane, cupa mondiala, uefa, tottenham,
 

FC Barcelona se pregătește să facă o ofertă imensă pentru Harry Kane, golgheterul ultimei Cupe Mondiale. Catalanii sunt dispuși să-l cumpere pe starul celor de la Tottenham, Harry Kane. Și Real Madrid a încercat să îl cumpere pe Kane, după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, informează Sport.ro.

Astfel, vara viitoare Barcelona e decisă să facă o ofertă de 200 de milioane pentru starul celor de la Tottenham. Dacă această ofertă nu va fi acceptată, catalanii au și variante de rezervă. Kylian Mbappe, Antoine Griezmann și Richarlison sunt celelalte variante luate în calcul de Barcelona pentru un transfer.
 
Luis Suarez (32 de ani) are tot mai multe probleme medicale, iar conducerea Barcelonei ia în calcul să îl înlocuiască în viitorul apropiat. Mai mult, nici randamentul lui Suarez din acest sezon nu este unul adecvat standardelor înalte ale catalanilor. În aceast sezon, el şi-a trecut în cont 9 goluri şi 6 pase decisive, în cele 19 meciuri adunate în toate competiţiile, în tricoul Barcelonei.
 
Atacantul s-a accidentat pe 24 noiembrie, în meciul cu Atletico Madrid şi de atunci nu a mai evoluat pentru catalani. Au fost trei meciuri, toate câştigate: în campionat cu Villarreal, în Cupa cu Leonesa şi în Champions League cu PSV. Suarez revenit pe teren în derby-ul cu Espanyol, însă nu a reușit să marcheze.
Total
0
Shares
Total
0
Share