Femeie de 62 de ani, dealer de droguri în Marea Britanie. Polițiștii i-au găsit în casă cocaină de 10 000 de dolari

Aparențele pot fi înșelătoare! Ne-o dovedește un caz din UK ieșit din comun. O femeie de 62 de ani din Anglia, descrisă de venicii săi ca fiind o „doamnă drăguță” s-a dovedit a fi o traficantă de droguri. Femeia a fost prinsă de polițiști cu cocaină în valoare de 10 000 de dolari, scrie Observatornews.ro

Julie Cobley din satul Deanshanger, din Northamptonshire, a fost descoperită că avea ascunsă în casa ei cocaine în valoare de 10.000 de dolari, după ce poliția a percheziționat lucința. Femeia ascundea cocaine în găleți pe care apoi le punea lângă coșurile de gunoi, sau ascundea pliculețele în cutia poștală.

Femeia avea în casă cocaină de 10 000 de dolari

Clienții veneau și luau pliculețele din cutia poștală și în schimb lăsau banii acolo. Majoritatea vecinilor au fost surprinși – deși unii au considerat suspect faptul că locuința ei era tranzitată de atâția oameni zilnic.

„Era drăguță, o doamnă atât de drăguță care ar face orice pentru tine. Toată lumea o cunoaște ca fiind sufletul acestui sat. De aceea, este atât de șocant și surprinzător că ea făcea comerț cu cocaine. Am auzit zvonuri, dar le respingi ca fiind bârfe, dar a existat un flux constant de mașini care mergeau până la ea acasă la orice oră din zi și din noapte”, a declarant un vecin.

Femeia a fost acuzată de posesile și trafic de droguri și a fost condamnată la 18 luni de închisoare care a fost suspendată pentru 12 luni. A primit și o mică amendă.

Total
0
Shares
Total
0
Share