Festivalul muzical ”Rock’n Haret” revine în forță pentru cea de-a VII-a ediție, aducând muzica mai aproape de elevi

După 5 ani de așteptare, festivalul muzical “Rock’n Haret” revine în peisajul cultural al orașului, pregătindu-se să ofere cea de-a VII-a ediție a evenimentului care promite să fie cel mai incendiar ultim sunet muzical al anului. De la prima sa ediție din 2012, proiectul “Rock’n Haret” și-a propus să aducă muzica mai aproape de elevi, creând astfel un mediu de învățare alternativ și inspirând pasiunea pentru artă.

Ediția din acest an se anunță a fi una memorabilă, cu un repertoriu variat, oferit de multiple trupe talentate. Printre acestea se numără “Gândul Mâței”, “The Glimpse”, “Platonic”, “Polaroids of her” și multe altele. Spectacolul va avea loc pe stadionul liceului “Spiru Haret”, situat în strada Maria Cebotari nr. 53, iar porțile se vor deschide în data de 27 mai, începând cu ora 18:00.

Această ediție a festivalului “Rock’n Haret” vine ca o modalitate perfectă de a încheia frumos anul școlar și de a ne bucura de momente de distracție și energie pozitivă alături de prieteni și artiști talentați. Evenimentul este deschis tuturor celor care iubesc muzica bună și atmosfera vibrantă a unui concert live.

Festivalul este susținut cu generozitate de Guvernul Elveției și de Asociația “Spiru Haret”, care își propun să promoveze educația și cultura prin intermediul acestui proiect muzical. Biletele pentru eveniment pot fi procurate la prețul de 100 lei și pot fi rezervate prin apelarea numerelor de telefon 0797928956 sau 068932301.

Așadar, nu rata ocazia de a te bucura de un spectacol muzical incendiar și de a crea amintiri de neuitat alături de trupele preferate. Hai să dăm startul verii cu ritmuri muzicale și să trăim experiența unică oferită de festivalul “Rock’n Haret”.

Total
0
Shares
Total
0
Share