Fetiță de 8 ani, aspirată de un filtru de curățare dintr-o piscină din Texas. A fost găsită abia după 13 ore

Incident tulburător în Texas. O vacanță de vis s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o familie, după ce o fetiță de 8 ani a murit înecată în piscina hotelului în carea ea și părinții erau cazați. Copila a aspirată de un filtru și a fost găsită abia 13 ore mai târziu, scrie Observatornews.ro

Fetița, Aliyah Jaico, înota în piscina hotelului Hilton DoubleTree din Houston când a fost aspirată de un filtru de curățare. Polițiștii spun că au găsit mai multe nereguli la piscină, iar presa locală a scris că pompa de aspirare ar fi fost defectă.

A murit aspirată de un filtru, într-o piscină

„Ultima noastră fotografie. Se spune că toți avem destinul marcat… dar nu pot să înțeleg de ce al tău a fost așa. Mulțumesc, iubirea mea, pentru cei opt ani pe care mi i-ai dat alături de tine. Mulțumesc, fata mea, că m-ai învățat ce este iubirea și o inimă nobilă”, a scris mama fetei, Daniela Jaico, într-o postare sfâșietoare pe rețelele de socializare.

Oamenii au început să o caute pe Aliyah imediat, dar recuperarea trupului ei a durat 13 ore și au fost nevoiți să golească piscina pentru a o găsi. După ce apa a fost scoasă, au introdus o cameră pe una dintre conducte, care avea mai mult de 6 metri adâncime. Acolo au găsit-o pe fetiță, care rămăsese prinsă în capcana mortală.

O problemă cu filtrul piscinei i-a fost adus sfârșitul copilei. O țeavă ar fi trebuit să împingă apa afară, iar cealaltă să o aspire, dar s-au amestecat între ele. Practic, conducta care ar fi trebuit să împingă apa afară a ajuns să o tragă înăuntru. Țeava a fost suficient de mare cât să tragă trupul firav al fetiței în interior.

 

Total
0
Shares
 
Total
0
Share