Filip: Majorarea producției industriale cu 4% față de anul trecut denotă că eforturile Guvernului dau rezultate!

Pavel Filip zel Strășeni, ar putea fi deschisă o fabrică de producere a cablurilor electrice, locuri de munca bine platite, pentru moldova, salarii decente, partidul democrat, pdm plahotniuc, filip guvern 

Datele statistice din 2019 arată că industria este în creștere comparativ cu anul precedent, prin urmare crește și economia țării.

“Majorarea cu aproape 4% a producției industriale față de anul trecut denotă că eforturile Guvernului pentru dinamizarea economiei și dezvoltarea mediului de afaceri dau rezultate”, a spus Pavel Filip.

Premierul promite că guvernul va asigura în continuare condiții atractive pentru afaceri și investiții și va stimula crearea noilor locuri de muncă. “Prin fapte, nu vorbe, vom crește economia, dar și nivelul de viață a oamenilor”, a mai spus Filip.

Potrivit cifrelor oficiale, în lunile ianuarie-februarie 2019, industria prelucrătoare a crescut cu 3,4 la sută, industria extractivă cu 59,3%, iar industria energetică cu 2,2 la sută.

Pavel Filip, Majorarea producției industriale cu 4% față de anul trecut denotă că eforturile Guvernului dau rezultate, pdm plahotniuc, partidul democrat din moldova fapte nu vorbe, reforme economice 

Total
0
Shares
Total
0
Share