Lifestyle

Fiul de 14 ani al lui lui Donald Trump, infectat cu noul coronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Melania Trump (50 de ani) a dezvăluit că fiul ei și al lui Donald Trump (74 de ani), Barron (14 ani), a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Deși analizele inițiale ale adolescentului spuneau că nu a contractat virusul, Melania a mărturisit că „frica ei a devenit realitate” când fiul său a fost testat din nou.

„Din fericire, este un adolescent puternic și nu a afișat niciun simptom”, a declarat fostul model, completând că se simte recunoscătoare că ea și Donald nu au fost bolnavi în același timp cu fiul lor, ca să poată avea „grijă unii de ceilalți”. În prezent, Barron este vindecat.

„Am fost foarte norocoasă că diagnosticul meu a venit la pachet cu simptome slabe, deși m-au lovit toate în același timp și a părut un carusel de simptome în zilele ce au urmat”, a mai explicat. A continuat dezvăluind că noul coronavirus i-a adus „dureri în întreg corpul, dureri de cap și tuse” și că s-a simțit „extrem de obosită în cea mai mare parte din timp”. În prezent, Melania este vindecată.

Spre deosebire de Melania, care a fost tratată acasă, Donald a fost transportat la centrul medical Walter Reed. „Recuperarea după o boală îți dă timp de reflecție.

Când soțul meu a fost transportat la clinică doar ca precauție, am petrecut mare parte timp reflectând asupra familiei mele”, a spus. „M-am gândit și la sutele de mii de oameni din întreaga noastră țară care au fost afectați din cauza acestei boli care ne infectează pe toți. Trăim vremuri fără precedent, iar cu alegerile apropiindu-se, a fost ușor să cădem pradă energiilor negative.”

După ce a încurajat americanii să se spele pe mâini și să se distanțeze social, prima doamnă a Statelor Unite a conchis: „Deși suntem departe unii de ceilalți, suntem în asta împreună”.

Sursa: Unica.ro

Citește și: Donald Trump și Melania au fost testați pozitiv la COVID-19

loading...

Comments are closed.