FLYONE a fost desemnată drept „Companie aeriană de top în Moldova” în cadrul prestigiosului clasament Global Brand Awards

FLYONE a fost desemnată drept „Companie aeriană de top” în cadrul prestigiosului clasament Global Brand Awards. Evenimentul este organizat anual de către Global Brands Magazine (GBM), o publicație internațională de renume cu sediul în Marea Britanie, care premiază companiile și brandurile ce se remarcă prin performanță și inovație.

“Acest premiu este o dovadă a muncii depuse de-a lungul anilor de către întreaga noastră echipă. FLYONE a demonstrat că este un jucător important pe piața avia din Republica Moldova și că aduce o contribuție valoroasă la dezvoltarea acestei industrii”, a declarat directorul general al FLYONE, Mircea Maleca.

Clasamentul Global Brand Awards se află la cea de-a 11-a ediție și este extrem de competitiv. Echipa care a făcut nominalizările a analizat aproximativ 18 mii de companii globale din diverse domenii precum finanțe, educație, ospitalitate și tehnologii informaționale.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și a reușit să devină cea mai mare companie aeriană din Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 56 destinații.

34 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.
Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Total
1
Shares
Total
0
Share