FLYONE a inaugurat cursa Chișinău-Roma! Pasagerii, întâmpinați cu surprize dulci

Într-un pas semnificativ pentru dezvoltarea sa, compania aeriană FLYONE a lansat cu succes cursa Chișinău-Roma-Chișinău la data de 15 mai 2023. Această nouă rută aeriană reprezintă o oportunitate frumoasă pentru companie și pasageri deopotrivă.

Cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, ruta Chișinău-Roma oferă un orar comod pentru pasageri. Zborurile vor avea loc în următoarele intervale de timp: de la Chișinău (KIV) către Roma, Fiumicino (FCO), plecarea se va face la ora 13:00, iar sosirea la destinație este programată la 14:30. Pentru zborul de întoarcere, plecarea de la Roma, Fiumicino (FCO) este programată la ora 15:30, iar sosirea în Chișinău (KIV) este prevăzută la 19:00.

Călătorii care au avut privilegiul de a fi primii pasageri pe această cursă specială au fost întâmpinați cu cadouri și surprize dulci oferite de companie, creând astfel o atmosferă plăcută și primitoare.

FLYONE este mândră să adauge noi zboruri către orașe importante, oferind astfel mai multe opțiuni de călătorie pentru pasageri. În continuare, compania își menține prioritățile de a furniza zboruri sigure, alternative comode și prețuri accesibile.

Biletele pentru ruta Chișinău-Roma pot fi achiziționate cu ușurință accesând pagina web a companiei, www.flyone.eu, sau prin intermediul aplicației mobile FLYONE. Pe aceste platforme, pasagerii pot obține informații detaliate despre regulile și condițiile de călătorie, asigurându-se că sunt complet informați înainte de a pleca în călătorie.

FLYONE continuă să exploreze noi posibilități de extindere a rețelei sale de rute, pentru a oferi pasagerilor experiențe de călătorie de înaltă calitate și opțiuni convenabile pentru destinațiile lor preferate.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).
În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 43 destinații.

25 Curse regulate spre: Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, și 5 curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Total
0
Shares
Total
0
Share