FLYONE a obținut titlul de “BRANDUL ANULUI 2023”

FLYONE a fost onorată cu distincția brandului anului 2023 la categoria “COMPANII AERIENE”, în cadrul prestigiosului clasament “Top Brands 2023”, realizat de revista VIPMagazin. Evenimentul este organizat în fiecare an și premiază companiile și brandurile ce se remarcă prin performanță și inovație.

Această distincție confirmă angajamentul continuu al companiei de a răspunde cerințelor în schimbare ale pasagerilor și de a menține standardele ridicate în furnizarea serviciilor aeriene. Cu o flotă modernă și o echipă dedicată, FLYONE reușește să se impună într-un mediu competitiv, oferind conexiuni sigure și confortabile către o varietate de destinații.

“Suntem profund onorați să primim acest prestigios premiu, care reprezintă o validare a eforturilor depuse de întreaga noastră echipă pentru a oferi servicii de calitate în domeniul transportului aerian.

Mulțumim revistei VIP Magazin și pasagerilor noștri pentru încrederea acordată”, a declarat director general al FLYONE, Mircea Maleca.

În anul 2024, FLYONE își propune să-și completeze flota cu trei aeronave, ceea ce va permite extinderea rețelei de zboruri, creșterea frecvenței curselor și asigurarea unei punctualități sporite.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova.
Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).
În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.
Amintim că FLYONE operează zboruri către 57 de destinații, dintre care, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, sunt efectuate 35 de curse regulate și charter spre: Berlin, Dusseldorf, Munchen, Frankfurt, Bologna, Roma, Milano, Parma, Verona, Paris, Nisa, Londra Luton, Londra Stansted, Bruxelles, Dublin, Madrid, Barcelona, Valencia, Larnaca, Lisabona, Amsterdam, Praga, Istanbul, Tbilisi, Erevan, Tel Aviv, Dubai, Enfidha, Sharm El Sheikh, Hurghada, Tirana, Tivat, Antalya, Zanzibar și Sri Lanka.
Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Total
0
Shares
Total
0
Share