FLYONE introduce zboruri zilnice între Chișinău și Istanbul, oferind conexiuni optime și flexibilitate sporită pentru călători

FLYONE introduce zboruri zilnice între Chișinău și Istanbul, oferind conexiuni optime și flexibilitate sporită pentru călători

Chișinău, 18 mai 2023 – Compania aeriană FLYONE anunță lansarea unui nou program de zbor între Chișinău și Istanbul, ca răspuns la cererea mare din partea pasagerilor și dorința de a oferi călătorilor un orar convenabil. Această decizie vine în întâmpinarea nevoilor diverse ale călătorilor care călătoresc între cele două orașe, deschizând noi oportunități pentru călătoriile de afaceri, turism și explorarea culturală.

Programul de zbor actualizat include zboruri zilnice între cele două destinații, care vor asigura conexiuni optime și flexibilitate sporită pentru pasageri. Noul grafic de zbor propus de FLYONE include o varietate de ore de plecare și sosire, pentru a satisface diferitele preferințe și programe de călătorie.

Începând cu data de 18 mai 2023, programul de zbor FLYONE între Chișinău și Istanbul va fi următorul:

Luni:

Chișinău (KIV) 07:50 – Istanbul (IST) 09:00
Istanbul (IST) 09:50 – Chișinău (KIV) 11:10
Chișinău (KIV) 20:00 – Istanbul (IST) 21:10
Istanbul (IST) 22:00 – Chișinău (KIV) 23:10

Marți, miercuri, vineri:

Chișinău (KIV) 08:00 – Istanbul (IST) 09:20
Istanbul (IST) 10:20 – Chișinău (KIV) 11:40
Joi, duminică:

Chișinău (KIV) 18:30 – Istanbul (IST) 19:50
Istanbul (IST) 20:40 – Chișinău (KIV) 22:00

Sâmbătă:

Chișinău (KIV) 20:10 – Istanbul (IST) 21:10
Istanbul (IST) 22:00 – Chișinău (KIV) 23:10

Călătorii interesați să rezerve bilete sau să obțină informații suplimentare pot accesa pagina web www.flyone.eu sau pot utiliza aplicația mobilă FLYONE, care oferă un acces ușor și convenabil la serviciile și informațiile companiei aeriene.

FLYONE își așteaptă cu nerăbdare pasagerii la zborurile zilnice între Chișinău și Istanbul, oferindu-le opțiuni variate și confort deplin în călătoriile lor. Această inițiativă consolidată reprezintă un pas important în angajamentul FLYONE de a satisface nevoile și cerințele în continuă schimbare ale călătorilor. Compania aeriană își propune să ofere servicii de înaltă calitate și să asigure o experiență de călătorie plăcută și sigură pentru toți pasagerii săi.

În plus, introducerea zborurilor zilnice între Chișinău și Istanbul va contribui la dezvoltarea și consolidarea relațiilor comerciale, turistice și culturale dintre cele două orașe. Turiștii și călătorii de afaceri vor beneficia de mai multă flexibilitate în planificarea călătoriilor lor, având acum mai multe opțiuni de zbor în fiecare zi.

Cu zboruri convenabile și servicii de încredere, FLYONE rămâne angajată să facă din călătoria între Chișinău și Istanbul o experiență plăcută și memorabilă pentru toți pasagerii săi.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 43 destinații.

25 Curse regulate spre: Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, și 5 curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Total
0
Shares
Total
0
Share