FLYONE, liderul industriei aviației din Republica Moldova: 2 milioane de pasageri în 2023

FLYONE, liderul industriei aviației din Republica Moldova, a stabilit o performanță impresionantă în 2023. Pe parcursul anului, în premieră pentru o companie aeriană din țară, a atins un număr record de 2 milioane de pasageri. Această realizare remarcabilă consolidează poziția fermă a companiei pe piață și angajamentul său constant față de progres, calitate și siguranță în serviciile oferite.

Tot în acest an, FLYONE a reușit să lanseze cu succes 14 rute noi și să-și extindă flota cu trei aeronave, contribuind astfel la creșterea opțiunilor de călătorie pentru pasageri, dar și la îmbunătățirea punctualității.

FLYONE are planuri ambițioase și pentru 2024. Compania intenționează să lanseze rute către destinații fascinante, inclusiv Praga (Cehia) și Thessaloniki (Grecia), iar alte curse noi sunt în proces de cercetare. De asemenea, FLYONE vrea să-și întărească poziția de lider pe piață prin achiziționarea a încă trei aeronave, menite să asigure un nivel crescut de eficiență și sustenabilitate în operațiuni.

“FLYONE înregistrează progrese continue și oferă pasagerilor o gamă tot mai variată de opțiuni de călătorie. Suntem mândri de rezultatele obținute în urma eforturilor noastre constante. Ne dorim să oferim pasagerilor posibilitatea de a-și continua studiile în străinătate, de a-și extinde afacerile în afara țării și de a explora tot mai multe destinații frumoase”, a declarat Directorul General al FLYONE, Mircea Maleca.

Tot în 2024, FLYONE Airlines va începe să opereze zboruri de pe cele mai mari aeroporturi din România către destinații turistice renumite la nivel mondial. Printre acestea sunt insulele Tenerife și Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar și orașele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) și Hurghada (Egipt).

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova.
Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).
În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.
Amintim că FLYONE operează zboruri către 57 de destinații, dintre care, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, sunt efectuate 35 de curse regulate și charter spre: Berlin, Dusseldorf, Munchen, Frankfurt, Bologna, Roma, Milano, Parma, Verona, Paris, Nisa, Londra Luton, Londra Stansted, Bruxelles, Dublin, Madrid, Barcelona, Valencia, Larnaca, Lisabona, Amsterdam, Praga, Istanbul, Tbilisi, Erevan, Tel Aviv, Dubai, Enfidha, Sharm El Sheikh, Hurghada, Tirana, Tivat, Antalya, Zanzibar și Sri Lanka.
Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Total
0
Shares
Total
0
Share