FMF a început vânzarea, în premieră, a abonamentelor la meciurile echipei naționale! Care e prețul unuia?

moldova franta, nationala moldovei de fotbal, federatia moldoveneasca de fotbal, arena zimbru

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a pus în vânzare, cu începere de ieri, abonamente la toate meciurile de fotbal ale echipei naționale în preliminariile Campionatului European 2020, relatează MOLDPRES.

Procurarea lor va fi posibilă doar online pe site-ul tickets.fmf.md și al partenerilor Federației (iticket.md, mticket.md, fest.md). Politica de prețuri a fost păstrată ca și cea aplicată anterior în Liga Națiunilor UEFA. Prețul abonamentelor pentru cele 5 meciuri de pe teren propriu va fi: Categoria A – 400 lei, iar categoria B – 800 lei.

”Odată și odată trebuia să începem și noi să trecem la practica internațională. Am decis să o lansăm anul curent. Ne dorim un eveniment fără riscuri de securitate și vom face tot posibilul pentru a evita speculațiile. Ținând cont de numărul limitat de locuri disponibile, dar și un interes sporit față de meciul inaugural cu selecționata Franței, campioană mondială en-titre, programat pe 22 martie curent, în  vânzare vor fi puse doar 6000 de abonamente. Restul locurilor sunt rezervate pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și partenerilor săi”, a declarat la conferința de presă desfășurată cu această ocazie directorul financiar al FMF, Leonid Oleinicenco.

Vânzarea abonamentelor va avea loc până la 10 martie. În cazul în care vor rămâne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vândute sub forma biletelor ordinare pentru meciul R. Moldova – Franța, în perioada 12 – 20 martie.

Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Orice cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, e-mail, telefon de contact și ultimele 6 cifre din codul personal. Numărul maxim de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.

Total
0
Shares
Total
0
Share