Focar de COVID la un bordel dintr-un oraș din Spania. Clienții căsătoriți nu vor să se prezinte la testare

Un mic oraș din Spania are probleme în urmărirea potențialelor cazuri de COVID-19, după descoperirea unui focar la un bordel local.

Aproximativ opt lucrătoare au avut rezultate pozitive la testarea pentru noul coronavirus, iar descoperirea a provocat un adevărat scandal la nivel local în orășelul Alcazar de San Juan, în Ciudad Real, potrivit presei locale.

În timp ce femeile au fost izolate, autoritățile se luptă să identifice toate persoanele de contact ale acestora, însă eforturile nu dau rezultate, întrucât cei mai mulți clienți ar fi căsătoriți și vor să-și țină secrete escapadele.

Localnicii sunt indignați și se tem că numărul cazurilor de Covid-19 ar putea să explodeze în orașul cu 30.000 de locuitori, ceea ce ar atrage după sine instituirea de noi restricții.

Potrivit presei locale, clubul, „Las Palmeras” le-ar fi cerut clienților să poarte măști și să se spele pe mâini, însă natura activității exclude respectarea regulii de distanțare socială.

Ciudad Real este provincia cu cele mai multe cazuri de coronavirus înregistrate de la începutul pandemiei și una dintre cele mai mari rate de deces.

Sursa: Digi24

Citește și: Prostituată din România protestează în Germania pentru că nu poate să muncească: „Trebuie să câștig bani. Chiar îmi place să lucrez”

Total
0
Shares
Total
0
Share