Fondatorul restaurantelor “Taxi Blues” vine cu un mesaj de susținere pentru PDM: “Reformele începute de Guvernul Filip trebuie să continue”

taxi blues, restaurante chisinau, serghei enciu, guvernul filip, reforma fiscala, reforme pdm, - alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,

Serghei Enciu, fondatorul și proprietarul rețelei de restaurante Taxi Blues a postat un mesaj de susținere în favoarea Partidului Democrat din Moldova în ajunul alegerilor parlamentare din 24 februarie. Acesta spune că aceste alegeri sunt foarte importante pentru viitorul țării noastre și ar trebui să votăm pentru continuarea reformelor și pentur o echipă de profesioniști.

Omul de afaceri spune că este impresionat de reformele Guvernului condus de Pavel Filip și va vota pentru prima dată pentru Partidul Democrat, acțiunile guvernării l-au convins că anume ei merită acest vot. Pentru că PDM poate să le continue.

„Vreau să susţin PDM, deoarece doresc ordine în ţară şi condiţii bune pentru business. Le sunt recunoscător democraţilor pentru faptul că în 2018 au avut iniţiativa de a scădea impozitele cu până la 10%”, a scris Enciu, într-o postare pe Facebook.

Proprietarul Taxi Blues spune că este sigur că aceste reforme sunt doar începutul. Există o comunicare foarte apropiată între guvern și mediul de afaceri, în sfârșit oamenii de afaceri nu se simt inferiori și nu trebuie să se umilească când discută cu conducerea.

Amintim că Serghei Enciu este unul din primii oameni de afaceri din Moldova care au sprijinit public implementarea de către actuala guvernare a micii reforme fiscale. Acesta a remarcat, în mai multe mesaje publice, că reforma dată permite derularea unor afaceri corecte. Mai mult, acesta a iniţiat şi campania „Nu ai primit bonul de plată – nu achita pentru consum”, desfăşurată în cafenelele sale.
Total
0
Shares
Total
0
Share