Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI și-a început lucrările la Moscova

Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI și-a început lucrările la Moscova, informează Partidul ”Renaștere”, reprezentanții acestei formațiuni fiind printre participanți.

Astfel, 22 platforme oferă participanților posibilitatea de a stabili legături pentru proiecte comune în cadrul CSI și UEE.

Delegația Partidului “Renaștere” este reprezentată de consilieri raionali, municipali și orășenești, precum și de șefi de organizații teritoriale. Pentru a adopta cele mai bune practici din țările CSI și apoi pentru a le implementa în Moldova, aleșii noștri locali participă la lucrările platformelor “Industria construcțiilor din statele membre ale CSI: Construind împreună viitorul” și “Programul Smart City – Tehnologii și practici de implementare a acestora în CSI”.

”În timp ce autoritățile centrale din Moldova sunt inactive, noi continuăm să căutăm oportunități pentru dezvoltarea și bunăstarea localităților noastre”, a declarat Iuri Vitneanski, reprezentantul Partidului ”Renaștere”, prezent la eveniment.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share