Fost camarad de-a lui Năstase: Andrei, opreșteți bloggerii și amenințările. Eu știu multe despre tine!

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,andrei nastase, angela istrate, avocata gheorghe petic, petic viol, petic judecatorie, circumscriptia 22, dosare nastase, liviu vovc

Soțul avocatei Angela Istrate, care îl apără în fața justiției pe candidatul blocului ACUM la alegerile din 24 februarie, Gheorghe Petic a venit cu un mesaj pe Facebook în care cere de la Andrei Năstase și blocul ACUM să nu o mai atace pe soția acestuia din motiv că își exercită unul din drepturile fundamentale de cetățean, să aleagă și să fie aleasă.

Anatolie Istrate s-a adresat blocului ACUM prin intermediul unei postări pe Facebook. Acesta a menționat că bloggerii, trollii de la curtea celor de la ACUM i-au blamat de nenumărate ori soția, numind-o ipocrită și amenințând-o cu judecată populară. Soțul avocatei a amintit că i-a fost spart soției contul de Facebook  și i-a fost plasat numărul de telefon într-un spital de psihiatrie. La fel, oamenii de la ACUM de fiecare dată când aveau ocazia, spuneau că Angela Istrate s-a vândut PDM-ului și că ar fi un spoiler al acestora pentru a pune piedici candidatului ACUM.

Ultima picătură a fost însă ruperea afișelor de pe panoul electoral cu soția acestuia și aruncarea la gunoi a lor. Acest gest a pus punct tăcerii și răbdării familiei Istrate. Anatol amintește lui Andrei Năstase că de fiecare dată când a avut posibilitatea l-a susținut, fie la procese de judecată, fie la proteste. Acesta afirmă că este la curent cu multe lucruri și ar fi bine pentru ambele părți ca această blamare a avocatei să fie oprită.

“Proiectul politic al Angelei Istrate este unul de lungă durată, care vine cu adevărat în a susține cetățeanul simplu și de a promova un Stat de drep și democrat. Noi cheltuim banii familiei și nicidecum banii diasporei, aplicăm tactici gândite personal de candidat și nu avem echipe de lobby străine care ne-ar pregăti textele, nimicirea afișelor electorale plasate de mica și tânăra noastră echipă, care merge în satele din circumscripție înotând prin zăpadă.” scrie Anatolie Istrate pe pagina sa.

Acesta mai spune că soția sa îndură foame și frig dar combină meseria de avocat, apărându-l pe Gheorghe Petic și cea de candidat, promovându-se în circumscripția 22. Amintim că pe circumscripția din Ialoveni, candidatul blocului ACUM este vicepreședintele Platformei DA, Liviu Vovc.

Total
0
Shares
Total
0
Share