Politic

Fost susținător al blocului ACUM: Năstase și Sandu nu au fost otrăviți. Au mințit în scopuri electorale!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul Procuror al Chișinăului a reacționat la declarațiile liderilor blocului ACUM precum că ar fi fost otrăviți cu mercur. Justițiarul se arată dezamăjit că Năstase și Maia Sandu au recurs să spună minciuni propriilor alegători pentru ași crește procentele la alegerile de duminică.

„Analizînd comentariile declarațiilor M. Sandu și A.Năstase precum că actuala guvernare a comis o tentativă de ai omorî prin otrăvire, că acest eveniment a avut loc cu jumătate de an în urmă, socot că declarația politicienilor Năstase și Sandu este minciunosă și este făcută în scop electoral”, a scris Ivan Diacov pe Facebook.

Fostul procuror este de părere că pentru acest comportament înjositor față de alegători M. Sandu și A. Năstase merită să fie taxați prin vot.

Ivan Diacov îi acuză pe Maia sandu și Năstase de comportament înjositor față de alegători, pas da blocul acum, alegeri moldova 2019, alegeri 24 februarie, maia sandu a fost otravita cu mercur, nastase otravit cu metale grele 

Amintim că în ultimii ani, Ivan Diacov a ieșit în presă cu diverse acuzații la adresa partidului de la guvernare. El a participat la mai multe emisiuni cu Natalia Morari la TV8 în care s-a arătat un aprig susținător al partidele PAS și DA. Mai mult, el chiar a vrut să devină membru al blocului ACUM, însă ulterior s-a dezamăgit de acțiunile înfăptuite de Andrei Năstase și Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.