Politic

Fostul deputat Chiril Moțpan a suferit un infarct

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiril Moțpan, ex-deputat ACUM, a suferit un atac de cord și a fost supus unei intervenții chirurgicale, informează telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Când mi-am revenit dintr-o intervenție pe cord, după un blestemat infarct, noaptea trecută, îngerii în alb se aflau deja în altă luptă, de această dată îl întorceau din cealaltă lume pe un bărbat căruia i se oprise inima. 25 de minute, atât a durat duelul cu moartea. Și viața a învins. Am „simțit” bucuria și liniștea din ochii medicilor după ce l-au salvat pe bărbatul care zăcea pe patul de alături. Și s-a făcut lumină, și mi-a stat cald pe suflet iar „rănile” de pe inimă nu mă mai dureau atât de mult, pentru că speranța a învins, eroii in alb au mai câștigat o bătălie.

Mulțumesc din suflet, îngerilor în alb de la spitalul POLIVALENT NOVAMED pentru că au învins și în cazul meu. Si, nu în ultimul rând, domnilor Alexandru Vascenco, medic cardiolog si domnului Ion Bobu, șeful secției de terapie intensiva, care au echipe de oameni minunați, dedicați până la epuizare meseriei pe care o practică non-stop.

Așa e întreaga noastră viață, prieteni, o luptă între negru și alb, blestem și binecuvântare, lacrimi și zâmbete, miere și venin, dușmani și prieteni, între cumpene și destin. Și doar în mici pauze rămânem singuri față în față cu Bunul Dumnezeu.

Va mulțumesc, prieteni, din toata inima pentru urările de sănătate pe care le primesc necontenit. Aveți grijă de voi! Vă îmbrățișez!”, a scris Moțpan.

loading...

Comments are closed.