FOTBAL – Arsenal și Liverpool au trimis mesaje oficialilor Barcelonei! Iată care jucător este vizat

FOTBAL, Arsenal și Liverpool au trimis mesaje oficialilor Barcelonei, sport moldova, arena chisinau, monica babuc, zimbru fc, guvernul filip, fifa uefa

Oficialii celor de la FC Barcelona susțin că nu intenționează să-l lase pe Ousmane Dembele să plece de pe ”Camp Nou”. Francezul a ajuns totuși o țintă pentru cluburile engleze Arsenal și Liverpool din cauza faptului că acesta i-a enervat pe catalani cu lipsa sa de punctualitate, dar și cu indisciplina. Dembele a sosit la Barcelona de la Borussia Dortmund, înaintea sezonului trecut, dar au existat zvonuri că acesta poate pleca în ianuarie.

Reprezentanții lui Dembele au solicitat și s-au întâlnit cu ”boardul” Barcelonei la începutul acestei săptămâni pentru a încerca să găsească soluții pentru problemele extrasportive ale jucătorului. Managerul general al grupării blaugrana, Pep Segura, a spus că lucrurile au reintrat în normal și că nu se pune problema ca Dembele să fie lăsat să plece la altă echipă.

”Nu există nicio problemă cu Dembele, este un jucător foarte tânăr și nu a făcut niciun fel de efort pentru a se adapta la jocul Barcelonei. Recunoaștem că este o situație grea, a recunoscut și el că are probleme, dar ne străduim ca împreună să schimbăm situația aceasta cât mai curând posibil”, a spus Segura pentru postul de radio SER.

Managerul catalanilor a mai spus că discuția pe care a avut-o cu reprezentanții fotbalistului nu trebuie să fie considerată una ieșită din tipare. ”Da, m-am întâlnit cu reprezentanții lui Dembele, dar asta face parte din treaba mea, sunt lucruri naturale”, a mai spus Segura.
 
Dembele a ajuns la Barcelona în august 2017, de la Borussia Dortmund, pentru 105 milioane de euro. În acest sezon, atacantul a jucat în 15 meciuri oficiale, dintre și a marcat de 6 ori.
Ousmane Dembele barcelona, fifa
Total
0
Shares
Total
0
Share