FOTBAL – Brazilia și Germania sunt favoritele Campionatului Mondial 2018

Fotbal, Brazilia și Germania sunt favoritele Campionatului Mondial, rusia cm 2018, neymar, messi, 

Cea mai așteptată competiție sportivă din această vară începe astăzi. Casele de pariuri au identificat deja principalele favorite la câștigarea Campionatului Mondial din Rusia. Dintre cele 32 de echipe naționale care participă la turneu, Brazilia și Germania au cele mai mari șanse de a cuceri Cupa, scrie Agora.md.

Potrivit bookmakerilor, cele mai mari șanse de a triumfa la această ediție a Campionatului Mondial le are reprezentativa Braziliei. 5.00 e cota la victorie a selectionaței carioca. Cu alte cuvinte, dacă pariezi pe Brazilia, vei câștiga 5 lei pentru fiecare leu pariat, în cazul în care selecționata lui Neymar va câștiga marele trofeu. Starul PSG este și principalul favorit la titlul de golgheter, cu o cotă de 2.65. Urmează actuala campioană, Germania, cu cota 6.00, în timp ce bronzul ar urma să-i revină Spaniei, cu cota 7.50.

Cupa Mondială din Rusia e programată pentru perioadă 14 iunie-15 iulie. Astăzi la ora 18:00 va avea loc meciul de deschidere dintre Rusia și Arabia Saudită.

neymar, messi, Brazilia și Germania sunt favoritele Campionatului Mondial 2018 

Total
0
Shares
Total
0
Share