Fotbal – Messi a mai scris o pagină în istoria Barcelonei

Fotbal Messi a mai scris o pagină în istoria Barcelonei

Catalanii au făcut instrucție cu singura formație care i-a învins în sezonul trecut din La Liga, 5-0 cu Levante. Lionel Messi a fost din nou la înălțime, reușind să înscrie un hat-trick și să ofere două pase decisive. Odată cu succesul de la Valencia, Lionel Messi a devenit jucătorul Barcelonei cu cele mai multe victorii în La Liga.

Barcelona a revenit pe primul loc în La Liga odată cu victoria la scor obținută pe terenul lui Levante. Lionel Messi a fost încă o dată cel mai bun om al trupei lui Valverde, argentinianul fiind protagonist la toate cele 5 reușite. Odată cu succesul de la Valencia, Lionel Messi a devenit jucătorul Barcelonei cu cele mai multe victorii în La Liga, 323. Argentinianul l-a depășit pe Xavi, fostul său coechipier.
 
Hat-trick-ul reușit în meciul cu Levante a fost al 43-lea pentru Lionel Messi în tricoul Barcelonei. Este a doua triplă a decarului argentinian în actuala stagiune. Pe prima a reușit-o în meciul cu PSV din grupele UEFA Champions League.
 
Site-ul oficial al Barcelonei anunță că nu e prima dată într-un meci din La Liga când Lionel Messi reușește să înscrie un hat-trick și să ofere două pase decisive. S-a mai întâmplat chiar de două ori, cu Almeria și Osasuna, în 2010 și 2011.
sport Fotbal, Messi a mai scris o pagină în istoria Barcelonei
Total
0
Shares
Total
0
Share