Fotbal. Prima “victimă” de la AC Milan, după ce rossonerii au ratat UEFA Champions League

AC Milan continuă pe pista braziliană, Iată care este următorul obiectiv al rossonerilor, gotbal, republica moldova, italia lucas pequeta
 

La începutul sezonului, atât membrii clubului AC Milan, cât și fanii acestora aveau așteptări foarte mari de la echipă. Spre dezamăgirea tuturor, echipa milaneză s-a clasat doar pe locul 5 din Serie A și a ratat calificarea în Champions League.

Brazilianul Leonardo, directorul sportiv a celor de la AC Milan, este considerat principalul vinovat pentru prestația slabă a clubului lombard din acest sezon. Gazzetta dello Sport consideră că nu mai există posibilitatea ca el să continue în cadrul echipei.
 
Conform mediei din Italia, situațiile antrenorului Gattuso, dar și a lui Paolo Maldini (directorul de strategie) sunt incerte. Oficialii clubului vor stabili mai multe ședințe prin care soarta celor doi va fi clarificată.
 
AC Milan a câștigat ultima etapă din Serie A cu scorul de 3-2, în fața celor de la SPAL. Milanezii au încheiat sezonul cu 68 de puncte, cu doar unul mai puțin decât Atalanta și rivalii de la Inter Milano, ocupantele locurilor 3 și 4, care duc în Champions League, scrie Jurnal.md. 
Total
0
Shares
Total
0
Share