Alte știri

Fotbal. Real Madrid a respins două oferte de 150 de milioane de euro pentru un mijlocaș!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clubul de fobal Real Madrid a respins două oferte de circa 150 milioane euro pentru mijlocaşul ofensiv Marco Asensio venite din Premier League, a dezvăluit impresarul jucătorului, Horacio Gaggioli, pentru ziarul AS.

”Real Madrid a primit două oferte pentru Marco Asensio, de circa 150 milioane euro, dar le-a respins. Are un viitor extraordinar. Ofertele au venit din Anglia, unde se pot plăti asemenea sume şi care pot creşte chiar. El poate juca pe cinci posturi, pe benzile laterale, ca vârf fals, mijlocaş central şi pivot ofensiv. Barca îi are pe Messi şi Iniesta, dar nu sunt cinci jucători în lume ca el. Are o mare viziune a jocului”, a declarat Gaggioli.

Reprezentantul fotbalistului nu a vrut să dezvăluie numele echipelor care au pus pe masă sume importante în schimbul acestuia, însă a specificat faptul că este vorba despre două echipe din Premier League. Cel mai probabil, Manchester United și Chelsea sunt cluburile care au înaintat oferte, echipe despre care presa din Spania a scris în luna aprilie că au pus ochii pe Asensio.

Asensio, 22 ani, care are o clauză de reziliere de 700 milioane euro, a disputat în două sezoane 90 de meciuri şi a marcat 21 de goluri în tricoul madrilenilor.

loading...

Comments are closed.