Fotbal. Zinedine Zidane pregătește o adevărată revoluție la Real Madrid

Fotbal, Zinedine Zidane pregătește o adevărată revoluție la Real Madrid, Real Madrid a avut parte de un sezon dezastruos, sport moldova 
 

Real Madrid a avut parte de un sezon dezastruos, iar Zinedine Zidane pregătește o adevărată revoluție la clubul de pe Santiago Bernabeu. ”Galacticii” sunt pregătiți să se despartă de trei nume importante din lotul lui Florentino Perez.

Cei de la El Chiringuito susțin că Gareth Bale, Luka Modric și Lucas Vazquez vor pleca de la Real Madrid, dacă pe adresa clubului vor sosi ofertele considerate corecte de oficialii de pe Bernabeu, scrie Jurnal.md. 
 
Francezul care a câștigat 3 trofee UEFA Champions League consecutive cu Real Madrid i-a transmis un mesaj clar lui Bale, pe care nu l-a folosit în ultimul meci al sezonului (0-2 cu Betis).
 
”Dacă aș fi avut o a patra schimbare la dispoziție, astăzi, nu l-aș fi introdus pe el pe teren. Am contat pe alți jucători în ultimele săptămâni. Toate deciziile sunt luate în interesul echipei.
 
Bale a câștigat multe lucruri alături de echipă, dar noi trăim în prezent și contează viitorul. Nu vom uita ce a făcut în trecut, dar trebuie să trăim ziua de azi”, a spus Zidane, la conferința de presă de după eșecul rușinos cu Betis (0-2).
Total
0
Shares
Total
0
Share