FOTO // 12 polițiști de frontieră au fost instruiți în domeniul managementului stresului în situații de urgență

 

În perioada 19-22 iunie 2023, în incinta Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei a fost desfășurat cursul de instruire Formare Formatori cu genericul ,,Comunicarea profesională eficientă în mediul multicultural și managementul stresului în situații de urgență”.

Trainingul a avut drept scop dezvoltarea capacităţii profesionale a polițiștilor de frontieră în identificare a tehnicilor de comunicare potrivită în situații specifice.

Formatorii cursului au fost experți practicieni, cu experiență vădită în domeniul de competență și aplicarea metodelor moderne de instruire.

La finele instruirii, participanții au demonstrat abilități în a recunoaște simptome de ardere profesională și a identifica tehnici de reziliență la factorii de stres.

De menționat că instruirea a fost organizată în cadrul proiectului ,,Consolidarea capacităților pentru protecția refugiaților ucraineni, resortisanților țărilor terțe și a comunităților gazde” de către Organizația Internațională pentru Migrație în colaborare cu Centrul de Instruire al Serviciului Vamal.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share