Editoriale

(Foto 16+) Ce păcat că nu învățăm să ne iubim noi pe noi înșine mai mult!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cautăm perfecțiunea și tinerețea veșnică în produse care nu fac decât să ne alimenteze frustrările, fără a ne iubi propriul corp! Nu există produse miraculoase care sa ne întoarcă timpul înapoi!

Suntem femei, dam viață și daruim toata frumusetea noastra pruncilor pe care îi naștem, suferim, radem, plângem, ne daruim in totalitate celor de lângă noi!

Si pe noi cine ne iubeste asa cum suntem? In primul rand noi trebuie să ne iubim pe noi insine! Sa ne acceptam ,un chip fara riduri este ca o carte ale carei file sunt goale,fara nici o poveste sau deznodamant! Tinerețea veșnică nu exista, insa o inima frumoasa dainuieste peste eternitate!

Niciodată nu am să renunț la a va spune vouă femeilor ca meritati dragoste si cuvinte frumoase ,meritati să fiți iubite si apreciate! Meritati ce este mai bun pentru ca faceti sacrificii si sunteti motoarele vieții!

Singuratatea nu este o problema ,este chiar o binecuvântare daca nu ai un om care sa te aprecieze,învățați să vă iubiti si sa căutați frumosul in orice lucru ce inseamna: viața!

Oglinda este doar un accesoriu insa ochii voștri ce radiază de fericire sunt reprezentația sufletelor voastre! Nu incetati sa va vedeti frumoase chiar si atunci cand timpul trece peste voi!

sursa: Femei fără vârstă

facebook, femei fara virsta, presa moldova, mass media chisinau, presa libera, presa independenta, jurnalism

loading...

Comments are closed.