Social

(Foto +16) Răzbunare dură la Vulcănești! Un tânăr a fost dezbrăcat și fotografiat în pielea goală de tatăl unei fete!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un caz ieșit din comun s-a produs la Vulcănești. Dornic de popularitate și arzând probabil de dorința de a se lăuda semenilor săi cu prima cucerire sexuală, un adolescent a fotografiat o minoră cu pielea goală, iar pozele le-a postat pe o rețea de socializare. Despre acest lucru ne-a informat un cititor al site-ului nostru care ne-a și expediat pozele respective de pe rețelele de socializare.

Tatăl tinerii a aflat despre acest caz, s-a îmbătat a luat arma de vânătoare care o deținea legal și l-a găsit pe băiatul dornic de popularitate. Ce a urmat a fost dea dreptul șocant. Fiind sub influența alcoolului și a nervilor, tatăl fetei l-a urcat pe adolescent în mașină, l-a dus la o margine de sat și sub amenințarea cu arma că îl împușcă, a forțat adolescentul să se dezbrăce cu pielea goală și l-a fotografiat. După care, bărbatul a pus toate pozele pe mai multe rețele de socializare.

Contactat de reporterii noștri, șeful adjunc al IGP, Gheorghe Cavcaliuc ne-a comunicat că Poliția s-a seisat deja pe acest caz și au pornit o cauză penală.

„Vă aduc la cunoștință că pe marginea acestui caz a fost itentată deja o cauză penală. Este regretabil atât gestul minorului, cât și reacția ieșită din comun a tatălui fetei. Ca și părinte a doi copii, încerc să înțeleg starea emoțională a bărbatului. Dar totuși amenințarea cu arma a acestui minor și maltratarea lui psihologică nu poate fi justificată sub nici o formă. În baza probelor acumulate, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și administrarea probelor, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Pe parcursul zilei vom reveni cu noi amănunte despre acest caz.

loading...

Comments are closed.