Social

(foto) 2 februarie – o zi importantă pentru Gheorghe Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Exact cu 15 ani în urmă, la 2 februarie, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, a făcut un pas important pentru realizarea obiectivul de a deveni polițist, absolvind cu succes Colegiul de Poliție „Dimitrie Cantemir”.

Cavcaliuc spune că a fost o perioadă interesantă, poate chiar una care l-a creat ca personalitate și bărbat, perioadă plină de evenimente și clipe unice.

„Pentru unii această școală poate reprezenta nimic altceva decât o simplă etapă din viață, pentru mine însă studiile în cadrul Colegiului de Poliție „Dimitrie Cantemir” au constituit o oportunitate pentru a mă manifesta și a mă determina în ceea ce îmi doresc de la viață. Probabil, dacă ar fi posibil să întorc timpul înapoi, aș face-o doar pentru a mai trăi încă o dată acele emoții și impresii de neuitat”, a scris Cavcaliuc pe facebook.

Gheorghe Cavcaliuc

Gheorghe CavcaliucPolițistul își felicită toți colegii, absolvenții și întreg Colegiul de Poliție “Dimitrie Cantemir” – promoția 2003, cât și alte promoții ale acestei instituții de învățământ, le ureză succes în serviciu, noroc în viață, dragoste și armonie în familiile lor.

„Nu în ultimul rând le mulțumesc și întreg colectivului de profesori și conducători care ne-au oferit tot ce au avut mai bun, pentru a ne realiza obiectivul de a deveni polițiști. Poliția Republicii Moldova este mai puternică prin noi!”, spune șeful adjunct al IGP.

loading...

Comments are closed.