Economie

FOTO // A doua aeronavă HiSky a aterizat la Chișinău și a fost înregistrată în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cea de-a doua aeronavă a companiei HiSky a aterizat marți după-amiază la Chișinău (22 decembrie, 2020) și a fost înmatriculată în Registrul de Stat al R.Moldova sub însemnul național ER-SKY. Airbusul de model A319 a fost vopsit în culorile HiSky și va începe să opereze zboruri la începutul anului viitor. Aeronava are 144 de fotolii, toate noi și confortabile.

Înregistrarea aeronavei în Registrul de Stat este ultima etapă în procesul de obținere a propriului certificat de operator aerian emis de statul R.Moldova.

„Anul 2020 a fost extrem de dificil pentru aviație, dar noi nu am renunțat la visul nostru. Ne-am adaptat și ne-am updatat din mers, transformând provocările în oportunități. Am pornit proiectul HiSky cu alte prognoze și trebuie să recunosc că Pandemia ne-a dat peste cap toate planurile inițiale, dar evenimentul de astăzi vorbește despre faptul că a meritat să fim răbdători și luptători. Suntem încrezători că anul 2021 va aduce vești bune în ceea ce privește restricțiile de călătorie, astfel încât compania noastră să-și poată onora demn angajamentele față de pasageri”, a declarat Iulian Scorpan, director general HiSky.

Compania HiSky vine cu o altă abordare în ceea ce-i privește pe pasageri – siguranța, confortul și așteptările lor fiind prioritare pentru noi.

Cât ține de prețuri, HiSky va îmbina principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale pentru care pasagerii vor putea opta contra-cost. Lansarea zborurilor este planificată la începutul lui 2021, însă cu detalii exacte despre destinații, orarul zborurilor și prețurile de lansare, vom reveni ulterior.

Amintim că avionul a intrat în posesia HiSky urmare a unui contract cu Air Lease Corporation – o companie lideră pe piața leasing-lor avia, cu un portofoliu investiotional de peste 22 miliarde USD. Avionul de model A319-131 a fost asamblat în 2004.

Este posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Este posibil ca imaginea să conţină: interiorEste posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: avion şi în aer liber

loading...

Comments are closed.