Alte știri

FOTO // A doua aeronavă HiSky a aterizat la Chișinău și a fost înregistrată în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cea de-a doua aeronavă a companiei HiSky a aterizat marți după-amiază la Chișinău (22 decembrie, 2020) și a fost înmatriculată în Registrul de Stat al R.Moldova sub însemnul național ER-SKY. Airbusul de model A319 a fost vopsit în culorile HiSky și va începe să opereze zboruri la începutul anului viitor. Aeronava are 144 de fotolii, toate noi și confortabile.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Înregistrarea aeronavei în Registrul de Stat este ultima etapă în procesul de obținere a propriului certificat de operator aerian emis de statul R.Moldova.

„Anul 2020 a fost extrem de dificil pentru aviație, dar noi nu am renunțat la visul nostru. Ne-am adaptat și ne-am updatat din mers, transformând provocările în oportunități. Am pornit proiectul HiSky cu alte prognoze și trebuie să recunosc că Pandemia ne-a dat peste cap toate planurile inițiale, dar evenimentul de astăzi vorbește despre faptul că a meritat să fim răbdători și luptători. Suntem încrezători că anul 2021 va aduce vești bune în ceea ce privește restricțiile de călătorie, astfel încât compania noastră să-și poată onora demn angajamentele față de pasageri”, a declarat Iulian Scorpan, director general HiSky.

Compania HiSky vine cu o altă abordare în ceea ce-i privește pe pasageri – siguranța, confortul și așteptările lor fiind prioritare pentru noi.

Cât ține de prețuri, HiSky va îmbina principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale pentru care pasagerii vor putea opta contra-cost. Lansarea zborurilor este planificată la începutul lui 2021, însă cu detalii exacte despre destinații, orarul zborurilor și prețurile de lansare, vom reveni ulterior.

Amintim că avionul a intrat în posesia HiSky urmare a unui contract cu Air Lease Corporation – o companie lideră pe piața leasing-lor avia, cu un portofoliu investiotional de peste 22 miliarde USD. Avionul de model A319-131 a fost asamblat în 2004.

Este posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Este posibil ca imaginea să conţină: interiorEste posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: avion, cer şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: avion şi în aer liber

loading...

Comments are closed.