FOTO // A fost băut și traversa neregulamentar. Pieton spulberat de o mașină, în centru capitalei

Graba și iresponsabilitatea unor pietoni poate să ducă la urmări grave. Este și cazul unui bărbat din Chișinău, care a încercat să traverseze neregulamentar strada, dar a ajuns la spital cu o fractură la picior.

Totul s-a întâmplat în seara de 20 februarie, pe bulevardul Dimitrie Cantemir din centrul capitalei. Primele imagini de la fața locului au fost publicate pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Potrivit sursei, bărbatul traversa neregulamentar și nu este exclus că ar fi fost în stare de ebrietate. Ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati a declarat că la fața locului s-a deplasat o echipă de la Secția Accidente rutiere, care a documentat cazul.

Preliminar, s-a confirmat versiunea martorilor ocular, care au declarant că bărbatul traversa strada în afara trecerii pietonale.

La locul impactului a venit și o ambulanță, iar victima a fost dusă la spital cu mai multe fracturi. Acum, forțele de ordine stabilesc circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea, iar dacă va fi găsit vinovat, șoferul ar putea fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de bărbatul accidentat.

Citește și: Nouă ani de pușcărie pentru trei moldoveni ce comercializau hașiș din Spania

Total
0
Shares
Total
0
Share