(foto) Accident grav chiar în fața oficiului de servicii funerare din Ungheni! Un BMW făcut zob după ce a fost lovit de un Fiat

accident rutier, accident ungheni, servicii funerare ungheni, sarbatori pascale

Sărbătorile pascale nu au trecut fără accidente rutiere. Un astfel de exemplu a fost observat în orașul Ungheni. Din poze se observă că impactul a fost unul serios pentru că ambele automobile implicate în accident au avut de suferit foarte mult.

Din ironia sorții, accidentul în care a fost implicat un automobil de marcă BMW și altul de marcă Fiat Punto a avut loc chiar în fața oficiului de servicii funerare. Detalii despre victime nu au fost comunicate dar sperăm că locul unde a avut accidentul este doar o coincidență și nu sunt victime, se cunoaște însă că două persoane au fost transportate la spital.

Oamenii legii mai spun că vinovat de producerea accidentului se face șoferul BMW-ului în vârstă de 30 de ani care a ieșit la depășire, dar nu s-a asigurat și a fost lovit frontal. La volanul Fiat-ului se afla un bărbat în vârstă de 19 ani împreună cu un pasager de 6 ani. Ambii au fost transportați la spital starea lor fiind gravă.

La locul accidentului au venit două echipe medicale de urgență.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share