FOTO // ACCIDENT GROAZNIC în capitală: Doi șoferi au fost transportați la spital, după ce s-au izbit violent. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Accident terifiant în capitală. Doi șoferi au ajuns la spital după ce s-au tamponat violent.

Totul s-a întâmplat în data de 19 martie, aproape de miezul nopții, pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana.

În imaginile de la fața locului se vede că ambele vehicule au fost făcute zob, iar una dintre ele a fost proiectată în copac. Potrivit poliției, unul dintre vehicule era condus de un bărbat de 40 de ani, iar la volanul celeilalte mașini se afla un șofer de 39 de ani. La fața locului s-au deplasat și pompierii, care l-au descarcerat pe bărbatul de 40 de ani, a cărei mașină s-a izbit în arbore dintre fiarele vehiculului.

Imediat după ce a fost deblocat acesta a fost preluat de medicii de pe ambulanță și dus la spital. Și celălalt conducător auto a suferit diverse trauma și a fost dus la spital. Preliminar, viețile șoferilor sunt în afara pericolului. Martorii ocular au scris pe rețelele de socializare că impactul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

Oamenii legii urmează să verifice această versiune și să stabilească care dintre șoferi a provocat coliziunea. Cel care va fi găsit vinovat, va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victime.

Citește și: Hartă: Din ce raioane sunt persoanele infectate cu noul coronavirus

Total
0
Shares
Total
0
Share