Social

(foto) Accident în centrul Chișinăului! În urma impactului un microbuz s-a răsturnat blocând drumul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident matinal chiar în centrul Chișinăului, două automobile s-au ciocnit la o intersecție din capitală, blocând traficul. Persoana care a postat pozele de la fața locului, spune că acești oameni au ieșit la 7.00 cum le-a recomandat cineva, iar cu toate acestea au nimerit în accident.

Accident spectaculos la intersecția străzilor Mihail Kogâlniceanu și Mihai Eminescu din centrul capitalei. Un microbuz și un sedan de marcă Mitsubishi s-au ciocnit, iar în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat și automobilul Mitsubishi reieșind din poze este în stare avariată.

Persoana care a postat pozele a făcut aluzie la îndemnul lui Andrei Năstase ca oamenii să înceapă lucrul la orele 7.00, pentru a evita ambuteiajele, dar urmând sfatul și-au dat seama că ambuteiajele și accidentele nu sunt problemele orei la care ieși din casă, dar totuși sunt din cauza infrastructurii.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail [email protected], sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.