Alte știri

FOTO // Accident matinal în centrul capitalei. Doi oameni au rămas blocați între fiare

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 24 iulie angajaţii IGSU au intervenit la efectuarea lucrări de descarcerare în urma unui grav accident rutier care s-a produs în sec. Centru al capitalei pe str. V. Alecsandri.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:39. Potrivit IGSU, un automobil de model Toyota Corola s-a tamponat într-un pilon. În urma impactului, pasagerul a primit un traumatism la braţ şi s-a ales cu diverse leziuni corporale, iar conducătorul auto un bărbat în vârstă de 25 de ani  era inconştient.

Ambele persoane au rămas blocate în autoturism. La fața locului în mod de urgență au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri, care în cel mai scurt timp au deblocat și au evacuat persoanele din autovehicul.

După efectuarea lucrărilor de descarcerare, victimele au fost preluate de către Serviciul asistență medicală urgentă și transportați la Institutul de medicină urgentă din capitală.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 40 situații de risc.

loading...

Comments are closed.