(Foto) Accident mortal: Două TIR-uri și un camion s-au ciocnit violent, apoi s-au răsturnat pe traseu!

Accident mortal Două TIR-uri și un camion s-au răsturnat pe traseu, politia moldova, viteza la volan, grav accident rutier. s-au ciocnit doua masini, 

O persoană a murit, iar altele două au ajuns la spital după un accident produs azi dimineața. Două TIR-uri și un camion au intrat în coliziune, apoi s-au răsturnat, scrie Agora cu referire la presa din România.

Un camion care circula dinspre Iași spre Răducăneni a rămas cel mai probabil fără frâne într-o vale lungă, periculoasă și a pătruns pe contrasens. Din față, pe sensul opus (spre Iași), veneau două TIR-uri. Șofer primului mastodont a văzut că riscă să fie izbit de camion, așa că a tras de volan dreapta și a dărâmat gardul unei case, ajungând în curte. Conducătorul celui de-al doilea TIR nu a avut timp să reacționeze și a fost lovit în plin.
 
Circulația pe traseu a fost blocată. Șoferii au fost nevoiți să ocolească zona după ce biluțe de propilenă au acoperit drumul.
 
Cele două TIR-uri și camionul sunt înmatriculate în Romania. Unul dintre cei trei șoferi a murit. Ceilalți doi au fost transportați la spital. Încă un pasager, implicat în acest accident, a fost rănit. Zeci de pompieri au intervenit la fața locului.
Total
0
Shares
Total
0
Share