FOTO // ACCIDENT pe traseul R10 Nisporeni – M1. Un bărbat a fost transportat la spital

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost transportat în dimineața zilei de azi la spital cu diverse traume în urma unui accident rutier în raionul Nisporeni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10:50, pe traseul național R10 Nisporeni – M1, în apropierea intersecției drumului local ce face legătură cu satul Vărzărești din raionul Nisporeni.

Potrivit ofițerul de presă din cadrul IP Nisporeni, Alina Vîrlan-Mititelu, accidentul ar fi fost provocat după ce șoferul care conducea un automobil de model Toyota nu i-ar fi oferit prioritate unui șofer care conducea un Peugeot.

În rezultatul ciocnirii dintre autoturisme, pasagerul care se afla în primul automobil a avut nevoie de îngrijire medicală și transportat cu un echipaj medical la spitalul raional Nisporeni.

Ambii conducătorii auto au fost supuși testării alcooscopice cu aparatul „Drager” și s-a stabilit rezultatul de 0.00mg/l a concentrației de alcool în aerul expirat.

Inspectoratul de Poliție Nisporeni investighează cazul pentru a stabili cine totuși se face vinovat de comiterea accidentului.

Citește și: Un camion a fost lovit de un tren în timp ce traversa calea ferată

Total
0
Shares
Total
0
Share