FOTO // Accidente grave s-au produs în weekend-ul trecut în nordul țării. Doi pietoni au decedat, iar două fete minore au ajuns la spital

Accidente grave s-au produs în weekend în nordul țării. Doi pietoni au decedat, iar două fete minore au ajuns la spital, scrie Echipa.md

Unul din cele mai îngrozitoare coliziuni s-a produs la intrarea în localitatea Brătușenii-Vechi din raionul Edineț, în seara de 04 noiembrie. Acolo, un șofer în vârstă de 18 ani ar fi tamponat o femeie de 56 de ani, locuitoare a raionului Edineț care traversa regulamentar strada.

Traumele suferite de victimă au fost atât de grave, încât femeia a decedat până la sosirea medicilor.

Un alt accident s-a produs pe traseul dintre dintre localitățile Trinca și Tîrnova, în același raion. Acolo o șoferiță de 41 de ani, care le avea în vehicul ca pasagere pe fiicele ei minore, de 15 și, respectiv 17 ani, nu s-ar fi isprăvit cu ghidajul într-o curbă periculoasă. În rezultat, autoturismul a derapat de pe traseu, tamponându-se lateral într-un copac de la marginea traseului, după care vehiculul s-a inversat într-un câmp agricol.

În urma accidentului rutier, fetele minore au fost duse la spital cu diverse traumatisme.

Iar în seara de 05 noiembrie, în jurul orei 21.00, un alt accident grav s-a produs în apropierea orașului Rîșcani. De această dată, un șofer de 39 de ani ar fi tamponat mortal o tânără de 29 de ani. Victima traversa strada neregulamentar.

Potrivit poliției, nici în unul dintre cazuri, șoferii nu erau băuți la volane. Circumstanțele accidentelor rutiere sunt în proces de examinare.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share